кор1ння

Аня Бабичева
коріння що проростає у тобі не дасть плодів
не дасть навіть шансу на щось нове і краще
ми будемо рахувати дні за кількістю відрубаних голів
але нащо?
не проб*ється товщею брудної землі живе зерно
вода не дасть йому змоги напитися
домовиною йому - душі дно
а землею мов ковдрою вкритися
ніщо не проб*є грубі стіни твоїх легень
артерії киснем наповнюються по край
ти сьогодні для мене ніч. я - день.
я сьогодні прокинулась у тобі, знай
не побачити паростків молодої трави
не дізнатись нових облич
ти сьогодні до мене на "ви"
більш ніколи мене не клич