Закохана

Диана Петренко
Зазирнути б у душу до тебе
І думки всі твої прочитати,
Стати ясною зіркою в небі,
Щоб щоночі тебе зігрівати.

Дарувати  кохання  й  надії,
Берегти твої очі ясні,
Розгадати бажання і мрії
Та являтись тобі уві сні.

Цінувати хвилини з тобою
І про тебе завжди пам'ятати,
Серце сповниться знову журбою,
Та я буду невтомно чекати.

Забери всі думки і безсоння,
Поверни мені душу мою!
Я без тебе тону у безодні,
А з тобою – літаю в раю.