Уйланулар...

Ирек Фатхелисламов
(На татарском языке)


Башкортостан – газиз анам!
Гyзэл илем – Ватаным!
Сине соеп hэм кадерлэп
Саклый алыр ир – егетлэр,
Ир – егетлэр бар микэн?
Булсалар, кайда икэн..?

Яу чапканда, ил купканда
Кул астына жыярлык
Ир йорэкле, нык белэкле
Тагын шундый ир затыннан
Салават батыр бар микэн?
Булса, ул кайда икэн..?