***

Мария Григоряк
Хтось шукав себе на тихих вулицях з світанком
І писав слова, що зріли з кожним кроком вперед
Хтось вдивлявся в небо, стоячи на ганку
Слухав тишу, птахів, і чекав свій черед
А хтось вірив в те, що прийде день його мрії
Знав, що треба чимало зусиль
Як же визначив він, що час не програє
А підхопить його неймовірний вир ідей?