В дчуття

Мария Григоряк
Після війни люди знали що таке життя
Після голоду - наскільки смачна їжа
Ця цінність буття була щира
І стежка до рідних щодня свіжа
Запитуюсь себе:
Чи зуміємо відчути ми так життя?
До того як, завтра все стане не на ті місця..