Мурашки

Диана Петренко
Теплота твого ніжного тіла
Провокує мене на покірність.
Я раніше у простір летіла,
Поки сонцю не склала  на вірність.

Ось на ліжку лежить воно - ясне,
І так ваблять мене очі сині.
Це і є те немислиме щастя,
Від якого мурашки по спині.