Milai

Виталий Ченский Байкал
Zem saules stariem,
zem mazam majam.
redzu tevi, mana zeme,
gribu laisties tavas priekas,
gribu milet tikaj vienu
gribu just tas jutas,
milu...
ta ka vilnis jura
mani velk pie taviem krastiem


                Na latiseskom jazike