Минуть роки 2008 г

Шура Бабаева
И даже на украинском, что-то такое когда-то написалась песенка. Для Iллi. Якi молодi ми були,чуваче :)

Я щойно проміняла красу на душевність,
Витерла з пам'яті твоє гарне обличчя.
Відхилила це геройство та прийняла чемність.
Воно зів'яло і більш тобі не личить.

У дивних снах мене не турбує що ти кажеш,
Я не радію якщо ти знову в них мене цілуєш.
Просинаючи я просто усміхаюся...

Минуть роки, ти знову глянеш на мене,
Може навіть полюбиш чистими почуттями.
Минуть роки, але я буду вже дуже далеко.
Бо я раніше змогла прийти до тями.

Щось вимкнулось всього в один момент,
І ти став для мене чорно-білим old movie.
Усередені хтось замінив непотрібний сегмент,
Тепер для мене є інші речи, вони can groove me.

Коли ти поряд стоїш, мені плювати що почуваеш.
Я не зімлію якщо візмеш мене у обійми гарячі.
Я вже прокинулась...я просто усміхаюся.

Минуть роки, ти знову глянеш на мене,
Може навіть полюбиш чистими почуттями.
Минуть роки, але я буду вже дуже далеко.
Бо я раніше змогла прийти до тями.