Банальний сюжет

Гетманец А
Занадто міцно ти мене не притискай,    
Занадто довго не торкайся губ губами,
Щось особливе може статися між нами? –
Банально, смішно і безглуздо вкрай…

Побачив блиск ярить шалений у очах? –
То відображення зірок замерехтіло.
Відчув спокусливо-відверті рухи тіла? –
Від алкоголю часто «зносить дах».

Зійшлася карта так  – сьогодні  я одна
Нудьгуєш й ти – обставин дивних змова:
Цей дикий потяг і прихильність ця раптова
Не більше ніж інстинктам данина…

Занадто міцно ти мене не притискай,
Занадто довго не торкайся губ губами:
Реміксом драми всім знайомої  віками
На пекло перетворить ранок рай.