Кольори

Татьяна Брезицкая
               



Постукала Осінь  у  двері
Я їй відчинила ввійшла
Прийшла погостити до мене
Й дарунків  мені принесла

У кошику яблука й груші
Калина червона мов кров
А сливи темніші за ночі
З лози винограду вино

Букетик із квітів духмяних
Мов пензлем фарбовані всі
Такі кольори різнобарвні
Лиш Осінь має завжди