Щаслива мить кохання...

Геннадий Сивак
Щаслива мить   кохання,
Людський короткий вік…
Серцеві вболівання,
Від них немає лік…

Жаданні  зводять тиск…
І відчувають  крила,
Думки  пливуть мов віск,
Несуть  мовби     вітрила…

Плине любов    між хмарами,
Господня, та  свята,
Що обіймає чарами,
Веде у майбуття.

Це почуття яскраве,
Є в ньому мед, та сіль…
Казкове і цікаве,
В душі від нього хміль…

Щасливу  мить кохання
Дарує  небокрай,
То  радість і страждання,
Чуттям  не зловживай…

Автор Геннадій Сівак.
18 січня 2012 року.