без назви

Лэри Левина
Як сонце падає на плечі
Своїм лагідним промінням
Так ніжно любить моє сердце
Тебе - єдиного у світі!

Під цілим небом не знайдеться
Таких яскравих мрій
І слів замало щоб сказати
Як я щаслива, що ти мій!

Я у полоні та не знаю
Як позбутися бажання -
Забути все що було до,
Збирати все, що буде після
І щоб минуле замело
Мені цілуєшь очі ти
Я залишаюсь у намисті
Із поцілунків та любви!