Подснежник

Гав-Гав
Перший пролісок

Сплять іще кущі, дерева,
Хоч весна вже почалася.
Прокидатись швидше треба,
Зміна в світі відбулася.

На галявині у лісі,
Сонечко де припікає,
Сніг лежить. В одному місці
Щось з-під нього визирає.

Глянь, листок це зелененький,
Ніжний дуже і тендітний.
Він іще такий тоненький,
Що тремтить, здається, бідний.