Софiя-Sophiе

Мария Баварская
   

Ти народилася, внучечко,
Боже дитятко,Софiйко.
Крихiткою малесенькою
На цей свiт появилася.
Божа любов тебе плекала,
Тож швиденько ти зростала.

Та доля  зла, та невмолима,
Мене з тобою розлучила.
Зростай моя ти внучечко,
Квіточко,зіронько,сонечко,
Ти Софiйко,дорогенька,
Моя кровиночка рідненька .

Бога молю, Ісуса Христа,
Щоби провів через все життя,
Мудрості вчив, добру наставляв,
Вiд всякого зла оберiгав,
Тож вiд Себе нi на хвилинку ,
Та навiть на крок не вiдпускав.

Три роки Бог оберiгає,
Я молю Бога, щоб надалi
Милiсть свою та свою любов
В твоїм життi щоденно проявляв,
Зростив тебе та оберiгав,
Вас з мамою благословляв!

Я вас теж благословляю!
Та дуже дуже сильно люблю,
Та мiцно, мiцно цiлую!
Знай, за тебе я молюся,
Та за  рiдну матусю твою!
З любовю Ома, твоя  бабуся.

03.08.2010.