Час

Вера Свистун
Час швидкоплинний, дивний, час стрімкий.
Омріяний, майбутній, гомінкий.
Затужливий, а ще - безхмарний час,
Ти де, час безупинний, без прикрас?

Час, коли все - іще не відбулось?
Коли, як кажуть, "їлось і пилось".
Коли здобутків, як і втрат - нема,
Коли була дівчиськом я сама.

Хто володіє і дарує хто?
І заганяє хто мене в куток?
Не продається - бо нема ціни!
Серед зими - хвилиночку весни!

Наввипередки з ним? Програю враз...
І лиш МИНУЛИЙ - нам належить час.