Приколи з Миколи

Татьяна Новик
Вечірня зіронька зійшла, Амур узявся за діла.
Діла Амура то кохання. То ж вийшов він на полювання.
Заліз на дерево найвище,щоб собаки не дістали.
Тай ну пуляти стріли  сюди й туди .куди попало.
Аж тут Микола, наш герой ,вийшов покурить.
Амур і вцілив  точно в серце.
Ой Боже ж мій воно як заболить.
Ой-йой мамцю що ж робить.Весело Амуру радіє сміється.
Тай поцілив стрілою сусідці у сердце.
Кинув цигарку Микола  .-кричить "люблю" до сусідки
 аж паркан валяє.А сусідка і собі про любов волає.
Знявся гвалт дитина  плаче гавкають собаки.
На той гвалт жінка Миколи вискочила з хати.
Як побачила отеє ,що Амур накоїв,
нумо в руки макогона тай ну по Миколі.
Сусідка спритніша вскочила у хату.
А Миколі дісталося нічого й казати.
Амур бешкетує весело сміється.
А Микола вуса крутить та диву дається.
Що то за оказія? Де вона взялася?
І чого-то я до тої сусідки подався.