Моя школа

Атоженко Елизавета
               
 
 
                Моя школа - це світлиця.

                В ній знаходиться скарбниця.

                У школу я ходжу щодня,

                І маю змогу брать знання.

                Вчителі - моя родина,

                Але я в них не єдина.