мiж небом й тобою

Рустан
далека, як зорі - моя доля 
чи скорше  моя леді
вічність летіти до сонця
немов дикі лебеді

щоб згоріти, розтанути
як роса, в траві
до неба рости а ти
а ти на землі

і знову не тут і не там
між небом й тобою
лечу. і знову я сам
з травою - лободою...