вчора

Светлана Войтович
Вчора падали зірки,
А сьогодні?
Знаю я твої думки,
А ти мої?
Вчора ти мені казав, -
Будь зі мною,
Вчора зорі обіцяв
Наді мною.
Вчора було все гаразд,
А сьогодні?
Все скінчилося у нас,
Ми в безодні.
А сьогодні пада сніг,
Білий холод,
Ти для мене оберіг -
Терпкий солод.
Але ти, мій талісман,
Не зі мною.
В далені стоїть курган
Життя мого.