все, що шукала, я знайшла...

Светлана Войтович
Все, що шукала, я знайшла,
Сама з собою вже не плачу,
Та бо ж не плачуть без війни,
І без біди, повір, не кличуть.
Дорога дальня та важка,
Мені не вперше йти одною,
І кожен день знайома стежка,
Усе повторюється знову.
Все, що шукала, я знайшла,
Я зрозуміла, все що було,
Не для того росла, жила,
Щоби усе мене забуло.
Залишу слід на цій землі,
Я зроблю так, щоб памятали
Усі, великі і малі,
Мене, карбовану з металу...