Я забираю

Светлана Войтович
Я забираю всі слова,
Ти вільний. То й живи собі!
Я забираю всі благання,
Та не поможе це тобі.

Як непотрібний сувенір...
Як нецікава книжка...
Позбудешся мене, повір,
Забудеш ти знайому стежку.

Але ти памятатимеш,
Що міг змінити долю,
Напевно, вже не знатимеш,
Ти шанс лишив з собою.