Природа

Маринка Присакарь
Природа матінка єдна -
ця ненька дарить всім дива.
Як сонце загляне у віконце -
так і природа держе світ в своїй ладонці.

Нас народила,і ми зростали під її веселий сміх,
тож забувать її великий гріх
Якщо тікаєш від її обійм -
вназдогін летить тобі смертельний грім.

Тож хай блискавиця -
буде тобі як мать вдовиця.
А зірки на небі-
як літа проживші на землі.

Хай люди,які оберігають природу,
завжди мають гарну вроду.
Побільше сили в житті мати,
вищу планку на успіх в житті піднімати.