О, ос1ння з1ронько кохання

Александра Не Такая Как Все Софи
О, осіння зіронько кохання,
Освіти шляхи незнаних мрій.
Розкажи мені про місяця зізнання,
Листячком, що падає, зігрій.
Павутиння море назбирай в клубочки
І птахів відправ у дальню путь.
І нехай твої дощинки-дочки
Нам останню літню квіточку зірвуть.
Вітра попроси, щоб він ввірвався
З палкими привітами до нас,
І щоб подорожній дочекався
Цей осінні фантастичний час.
І нехай поллються з вуст його зізнання,
І впаде маленька сльозиночка з вій…
О, осіння зіронько кохання,
Освяти шляхи незнаних мрій…