Энкэемнен жылы кочагы

Гузэлия
Буранлы салкын тоннэрдэ
Назлый энкэм куллары.
Тунмасын дип торэ мине
Мамык ап-ак юрганы.
Жилле салкын озын кичтэ
Кукрэгенэ быш куям.
Кояштай жылылыкны
Синен кочагында тоям.