***

Примха Щастя
моє щастя пішло у відпустку
довготривалу,
десь у завалі
танцює під чужу дудку...
мене не згадає...
тікає...
хтось пам*ять стирає,
біль підганяє...
а я все чекаю його...
у вікно...на кіно...

20.01.2012