ти встигнеш..

Алёна Николаева 22
..навіщо??..
    навіщо прогнози??..
що крають..
    шматують подих..
шоб встигнути..
    треба бажання..
а не відображення вроди..
шоб встигнути..
    треба кохати..
\воно у пітьмі шлях покаже..\
навіщо свій подих труїти??..
   себе в час сумління стинати..
ти встигнеш..
   було б лиш бажання..
а в чому сумління..
   полиш..
ти любий..коханий..
   жаданий..
ти встигнеш.. я вірю..
   облиш..