знову

Саша Ко
Знову я.Знову ти.
Знову суперечки.
Знов весна.Тане сніг.
Знов нас гублять звички.
Знови сни.Знову страх.
Знов яскраві зорі.
То не ти.То не я.
То не ми з тобою.

Темна ніч. Наче з плеч
Голова злітає.
Я сиджу всамоті,
Я себе не знаю.
Мрії всі осторонь
Щастя пролітає.
Я не плачу.Мовчу.
Спати знов лягаю.

Сяє день. Куча справ.
Море забобонів.
Ті біжиш.Зносить дах.
Але не за мною.
Захід сонця блищить,
Вечір зустрічає.
Не згадае. Мовчить.
Спати знов лягає.
*

То не я. То не ти.
Просто "нас"-не має.
Пройде день,місяць,два,
А я все не знаю..
Чи доречні слова?
Що ти в них вбачаєш?
І чи знаєш,що ти
Враз мене втрачаеш...?