нам не дають часу

Саша Ко
Нам не дають часу думати,
Ми лише як машини-роботи
Для обробки щоденної інфо,
Для безглуздого клопіту ,
Що нам звалюють в голову,
Як у помийну яму.

Зрештою,все зрозуміло..
Думати стає не модно.
Всім лише бігати -не відчувая,
Грати в життя і сміятись..

Просто думати-то важко,
А якщо важко,то
"Нафіга перевтома"

Ми втрачаємо змогу
Думати вранці за
Чашкою зеленого чаю..
Про ранкове світло,
Опале листя,сонні обличчя,
Різні долі, окремих людей,
Про себе,тебе,усіх в купі.

Лише усюди навчання,робота,
Маршрутки,метро,магазини,
Телебачення,інтернет,
Бігти ,бігти,бігти!
Не забуваючи слідкувати
За годинниковою секундною стрілкою..
І знову бігти...бігти..бігти...
До сказу загнанні роботи.