Суржик

Сдвиг Покровский
Пишу про рiзне i тому
Тi речi не знайомi вам
Менi знайомi одному
Та я забив, та пополам!

Нiхто не може зрозумiть
Як тяжко пити з бодуна
Як в печiнках вогонь горить
I пиво не спасе, дарма!

Виходить Макс "Йож твою мать,
Ти б шось веселе написав!"
А я подумав шо ж писать?
Як Борка нам пiд стiл насцяв?

Я так не можу, хай йму грець
Душа не вiдае* про то
Як стовп в польотi бехнув гедзь
I Швiлi заригав пальто.

Чи може написать про Свiт
Як криза зхавала його?
Як тiло проситься в полiт?
Чи потребую я того?

Вкумекав, зараз напишу!
Щас за****ячу файний вiрш
Насправдi знову я брешу
Хоч не Франко, але не гiрш!