хвороба

Мэри Тимм
Якось стали так зірки,
Якось сталися події,
А солоні огірки
Взимку надають надію.
Що все буде десь, колись,
Що не буду я хворіти.
А хвороба - хитрий лис,
В гості все до мене мітить.
Так би сипнути ремня,
Щоб втікала, що є сили.
Зачекалася сім*я:
Кажуть, у хвороби син є.
Він є болем у кістках,
Добре, падло, кістки крутить.
Та нема клепки в мізках,
Чом мене весь час він мутить!
А пігулки - злісні стерви
Та й ледачі ще до того ж.
Тільки й знають тріпать нерви,
Та бліді якісь, негожі.
Як дістало, хочу знову
Мати сили і здоров*є.
Назавжди прогнать хворобу
І зажити по-новому.

20.01.12