Дуслар турында

Гузэлия
Янэшэндэ дуслар булганда,
Авырлык берни тугел.
Янэшэндэ дуслар булганда,
Шатлана hэрчак кунел.


Янэшэмдэ дуслар булганда,
Тормышнын ямен тоям.
Янэшэмдэ дуслар булганда,
Куркытмый биек кыя.

Янэшэмдэ дуслар булганда,
Омтыла жан биеккэ.
Янэшэмдэ дуслар булганда,
Очамын зэнгэр куктэ.


Янэшэмдэ дуслар булганда,
Мин яшим,сулыйм,торам.
Янэшэмдэ дуслар булганда,
Кабат-кабат янарам.