Проблема байка

Павел Степной
Приглянувся Білочці якось Їжачок.
Кожний день працює, як той мужичок.
Спостерігала Білочка через своє вікно
Про такого хазяїна мріяла давно.
Швидко одружились стали працювати
І на холодну зиму харчі стали дбати,
Та незабаром у Білочки виникла проблема,
Бо із Їжачком спати прийшлось окремо.
Важко засинає, одіяло  в”юче,
Жаль не врахувала, що Їжачок колючий.