Братик

Атоженко Елизавета
                В мене є одне кохання -

                Мій маленький братик Ваня.

                Ваня любить малювати,

                грати в м'ячик і співати.

                Він зростає в нас веселим,

                Й ніби промінець в оселі

                Світло,радість нам дарує,

                Всіх він любить і цілує.

                І тому моє бажання:

                Щоб маленький братик Ваня

                Знать не знав в житті страждання!