Впав ос1нн1й перший лист

Александра Не Такая Как Все Софи
Впав осінній перший лист,
Як у небі розчинився …
Я писала тобі лист,
Але він десь зупинився.
Я писала там про нас,
Про ті чудові теплі чари,
Про той чарівний світлий час,
Про ті темні й сумні хмари.
Про те кохання, що було,
Про ту любов, яка палала.
Це літо зіркою для нас було,
Та осінь надворі настала.
Ти, як та ластівка, літаєш –
Теплішає, і ти почав кохать,
Але як холод наступає,
Твій вихід - десь,кудись втікать.
І ось він впав, осінній лист…
Я обернулася, тебе нема.
Я все писала тобі лист,
Та знала вже, що все дарма…