***

Юлия Малкова
Я сумую без тебе дуже, хочу в очi твоi дивитись, Доторкнутись до тебе нiжно i завжди-завжди любити.
Я до тебе прилину нiжно, зазирну до думок та в душу, Бiля тебе бути я хочу, що там хочу - я просто мушу. I нема красивiш нiчого, нiж той блиск у очах коханих, I нема€ милiш нiчого, нiж твiй дотик такий жаданий.!