Вiршi як пташенята

Левиа
Вірші як пташенята
Літають у горі.
Від хати і до хати,
З порогу на поріг.

В них думками я лину
За обрії морів.
То плачу без упину,
Радію у душі.

Вірші вони як діти
Для матусів своїх.
Не встигла народити
Вони летять у світ.

Лише благословіння
Їм шлемо ми у слід.
І як Творець творіння,
Ми любимо їх всіх.