Мы тут шэ но во в сарай зайшофш

Васыль Брыль-Кобзар
А тут Зайцы с Козьмы фиг Мняв сто.
Ты чого, хатиш от скот пирог?
А матков афт матк ни скок?

Мата  Хари нам тут прыхГахТовь!
Прам аж спаты мняхКох даж було вж.
Натопылы навыть дрова Ж во Ж:
Шо, шэ й дрот, мо, тфой?

Ну, то тамачка аво Е двор.
Мож снежКом, блин, паИХракЦ, сынок!
Колы я ТоБи, шэ й стол с сырКом.
Ах, ты Ж сучКин гондэ хвост!

Мы Ш тут дзень ракШтень  оно вавЧор
Да с чорТамы мойимы ладКом.
А ты гондэ зном найиХав но Б
АдмыкХаЦик суньДугЧёк? Ну, то на Ж фикГовн.

ПырыВэрНуто усэ ввэрх дном
Ву вугЛовы КотыНетКо Гром.
Хы, а вин оно пытае, хто Ж
Тут всылывся ув свяТош! От, блин, мазГАЙвой!

На мамэнт прыхода госьць мыльён
Кизка Ж всэ но прыбырэ в СтрыльЦоф.
Шо, ля мни вин ПастуШонок, што ль?
Хай идэ хоть в повсьць штыКом!

Ну, да й вот словэчко за словцё –
И мы у войни з роднё.
А ны Тигыр дыкый гондэ в Бройль
Ны вспокое Змей стоХвостк!

Нина Ж во моя ля мняв канПонт.
На щэ й щэй и смачНый з мнясКом торт!
Ну, хлибЦёв куда ща фсунь – в гомно.
Бо ныма Ж свыхЖихш мышКоф.

От мы гондэ й пойВыйЧэрВав с Поц.
На войни Ж ты найисысь млынКов.
Гондэ НобыльсьКу хоть хрэнь дамО
Всим,  в кого ны гэтКый дом. Гындэ О у нас  Е гэндэ Гох!
Так шо нимцы спЛяць в хлывов!

За ныдильКу Ш хоть бы хто дэ фортк
На момэнТык с свижШым войЗдушКом Б.
Вот тут Блин ий комБинИр ув Ирк.
Зарэ в выйРяй пуйЛыйТыхШь! Ну, да добрэ: хоть во трахТор мой
Пашэ троШшычКый ны спорть.

НаклыПамШысь ПисьНю Ж гэту во
Хтось одын ано Ж, быз Бог.
ГрэхШон кахЖон, хто с свято й бойРодк
СотРакСахЕхт срач попофск.

Ну, да й кина, шо, в нас лукШый, мож?
Во Ж: повисывсь трэсФый Говн!
А, хы, той, шо знев выйРовк са й скот,
Гоп, ройСтрэйЛяйНый Гавном!

Ведь БараНовичы з Новинок
Зро****зь в Яновы й усэ й по-новм.
ГороДыщав да з МолотКовВичм
Мы вас гондэ охБигСпич! Колы ты щэ й МогиЛёвц ны хоч
Заробыты в БисуНов.

Ведь ляк гав ты з виро Хрыст прыгДзёгшь.
О! мы вам тут вир впыкЧом!
Ну-ка лизь тут во ух яхЩык  Коньськ!
Да нанюхФайсь слабШый воньк.