iнколи надходять комплiменти

Геннадий Сивак
Інколи надходять компліменти
На рахунки нашого життя…
Підрахуєм повабів   моменти,
Навряд    допоможе каяття…      

Не маскуй,  баланс зійтись не може,
Дебет, кредит… Злагоди нема…
Все в твоїх руках всевладний Боже,
Ось чергова за вікном зима…

Тільки ми змінились не раптово…
Ось зустріли  двадцять перший  вік…
Зблизу виглядає все чудово,
Але навіть   краще, віддалік …

Хоч  доймають  Світ  спокуси  грізні,
Треба рахувати кожен крок,
Ми принаймні,  дійдемо  до тризни,
Так і не засвоївши урок…


Стискують   складні   угоди ренти…
Тому    не збігається баланс,
Як  знайти потрібні аргументи?
Справдити    отриманий    аванс…


Автор Геннадій  Сивак.
22 січня 2012 року.