Не збереженi листи

Наталя Мазур
 .
                Письма...  Она  их  писала  без  счастья... 
                Капали  слезы  с  ресниц...
                (А.Блок)


 "Всі  твої  розгубив  я  листи
 Та  не  знаю,  як  сталося  все  це...
 Не  зберіг,  але  прошу,  щоб  ти
 Не  лишила  це  смутком  у  серці.

 Та  нічого  там  в  них  не  було
 Особливого...  Стільки  тривоги?
 Я  того  не  хотів...  Як  на  зло...
 Засмутився  я  сам  до  знемоги".

 У  мовчання  занурився  день,
 Видаватись  не  сміла  сумною.
 Не  було  там  нічого...  Лишень...
 Все  життя,  що  написане  мною.

 19.01.2012р.                19:40


 Для  ілюстрації  використана  картина
 англійського  художника  Джорджа  Гудвина  Килберна