***

Анис Шаймарданов
Милиция турында жыр.

Анис Шаймарданов музыкасы hэм сузлэре

Зур сынаулар утеп чыныктын син,
Ныкъ калканы боек илемнен.
Милиция, хэзер полиция, –
Ышанычлы терэк син безнен!

Халкым очен, изге бурыч диеп,
Кон-тон сакта тора ул буген.
Милиция, хэзер полиция, –
Ышанычлы терэк син безнен!

Корэш тынмый, hаман дэвам итэ,
Батырлыгын сорый hэкемнен.
Милиция, хэзер полиция, –
Ышанычлы терэк син безнен!