Солдат

Олечка Гонтарь
                Гей, солдат український,
                Обернись і поглянь,
                Стихли постріли в небі,
                Більше немає страждань
                То ж вертайся до неньки,
                Ти додому вертайся,
                Ти солдат молоденький,
                Ти життя не цурайся.
                Ти із фронту живий повернувся,
                Ти пройшов крізь пекло, вогонь
                Ти безсмертний герою, солдате
                Ми п'ємо життя з твоїх долонь.
                Ми тебе не забудем, солдате
                Ти у пам'яті нашій живеш,
                Ти вже йди, зачекалася мати,
                Ти живий, ти ніколи не вмреш.