Кв ти сьгодн мовчать

Ирина Украинец
Квіти сьгодні мовчать
вони не хочуть скаржитись,
що ти мені не дзвониш.
Своею красою показують,
як ти мене любиш.

Квіти бачать,як сонце
кидае свое проміння,скрізь сніг,
як диспечер у радіо зоні.

Квіти пробачать
за квартирну тишу
за те,що зима.
Квітам наснилось,що вранці
настане весна!!!!