Nazareth. Why Dont You Read The Book

Сергей Зуйков
Nazareth - Why Dont You Read The Book

http://www.youtube.com/watch?v=whhqKIOA4oI (http://stihi.ru/)

From : Sound Elixir

Вот, зря книжки не читаешь..
.
Не отвлекай пилота
Он штурвалом рулит
Не надо смешить солдата
Он на посту стоит


Падения раунд тебе не поймать 
Излови мой плач
Кончай об этом болтать
Нечего больше сказать

Ты ведешь чудесную линию строго
Заучив  все права
Почему не видишь, иногда между строк
Боишься свалять дурака?

Что книжки читать не досуг? Что книжки читать не досуг?
Что книжки читать не досуг? Книжка надежный друг

Кто тузы свои раскрывает?
Для игроков
Они твои карты знают
И бьют твоих тузов
Не надо судить по одежде
Незнакомцев разных
Частная информация надежней
Все разговоры сказки 

Что книжки читать не досуг? Что книжки читать не досуг?
Что книжки читать не досуг? Книжка надежный друг
;;;;;;;;;;;;;;;
Dont talk to the pilot
When hes flyin
Dont smile at the soldier
Hes on parade

Dont come creeping round, youll
Catch me cryin
No more talkin bout it
Its all been said


You drawn such a fine line baby
Learnin all the rules
Why dont ya read between them sometimes
You wont look such a fool

Why dont you read the book, why dont you read the book
Why dont you read the book, why dont you read the book


Why show all your aces
To the gambler
If he calls your hand
Youre gonna lose
Dont trust first impressions
Of a stranger
Private informations
Just tellin tales

* You draw such a fine line baby
Learnin all the rules
Why dont ya read between them sometimes
You wont look such a fool

** Why dont you read the book, why dont you read the book
Why dont you read the book, why dont you read the book