до тебе

Иванна Яновская
перекриті всі дороги.всі вокзали
заброньовані білети не спасають
а мені б до тебе,як на месу
байдуже як
автостопом,пішки чи експресом

зима мовчки вступає у свої права
змушує вдягатися тепліше
і вірити в сонячне небо

я стою на вокзалі
ледь тепла і ледве  жива

і дико щаслива
їду до тебе