Осень в прямом ефире

Анна Королевская
ця осінь розгубила слова
але знайшла віру
їй байдуже, що вона у прямому ефірі
усе чого прагне, промовить за кадром
заберіть мікрофони
вимагати не варто
ця осінь втомилась від модного гриму
їй болить серце й не дихає шкіра
вона вже не хоче обіцянок-цяцянок
звільніть же її від своїх захцянок
відпустіть її в небо
хай вчиться літати
розійдіться
не треба за руки хапати
вона залишає вам свою печаль
і птахом прекрасним відлітає у даль