О! САЛО!

Татьяна Ключко Степаненко-Дамер
http://www.stihi.ru/2012/01/28/2739


О салі вірш особливий.
Смачне сало, Як нє знать!
Як горілки чарку вип'єш -
Тількі салом заідать!
Теж була я у Єгипті ...
Цілих два разi підряд ...
Та й з собою у підмишці
Провезла я сала шмат!
Ну арабі, як арабі ...
У синцях у їх вси лбi-
В день они свої намазi
Совершають рази три!
В їх едальние нє могла вже
Заходить на сьомий день.
Вся їжа така погана:
Все бiз сала ... дребедень ...
Я пид пальмою в готелі
Розістлала Свій хусток,
Тай З газеті заповітний
Сала витягла шматок ...
Уж його посмакувала!
Мрія по душі пішла ..
Я бiз сала у Єгиптi
Знаю, точно б померла ...