***

Ямалеев Марс
 
Изге гамэл намаз  белэн  якты  ,  э чын тэубэ     намазсызлыктан.
Каран,гыны  нурга  алып  чыга ,  тыелдыра    бозык   юллардан.
Намаз  белэн   ж,анга  рэхэт   була  ,  иман  арта  ж,анда  догадан. 
Аллах  белэн   рухым   сойлэшергэ ,  догам  укыйм  кыйблага  табан.