револьвер

Зоря Доры
Не плач ,коли гірко,
Коли життя здирає з тебе сантиметрові мірки.
Не гризись дарма, коли тебе окутала пітьма,
Коли  життя немає сенсу або здається ,що його нема.
Та все ж триматися тебе прошу,
Навіть коли усе забрав з собою віковий пісок.
Бо не знайду тобі ніде такої сили ,щоб
Револвером у вісок.