Малими дозами щастя нам

Татиана Селиванова
Малими дозами щастя нам,
Щоб ми за нього останнє кидали.
І всі надії на пополам
Нам по рецепту сьогодні видали.

За Фрейдом сни знову ми тлумачили,
І подорожником рани мітили.
Всі вихідні так багато значили,
Ми їхню фальш так і не помітили.

І жити днем, або все ж століттями?
Чого без вірності вартий час?
І знову збуджений світ страхіттями.
Тепер увесь він лише для нас.