Африканська чума...

Татьяна Ключко Степаненко-Дамер
Бiда к нам пiдкралась звiткiль и нэ ждалы...
Свинэй на Кубани усiх пожжигалы..
Прийшла вiд арабiв , дэ сала нэма,
Болезня свинэй - Афиканська чума...

Мое бажання к читачам.

А щоб мэни з голоду нэ помытраты,
Рэцэнзии Салом просю надсiлаты...